top of page

Privatlivspolitik

Denne politik omhandler alle informationer, som samles på eller indsendes til Curriculy’s hjemmeside eller app til iPhone, Android og andre enheder.
 

Vi er bekendte med persondataforordningen, og vi bestræber os på, at opbevare de oplysninger vi har, på forsvarlig vis.

 

Informationer, der bliver indsamlet

Når du laver en bruger, bliver du spurgt om at indtaste brugernavn, e-mail og adgangskode, hvilket vi gemmer på din konto.

 

Vi lagrer anonyme statistikker og informationer om de podcasts, du hører, for at give dig bedre forslag på din forside og for at forbedre vores app, så du kan få den bedste brugeroplevelse.

 

Hvis du uploader filer til Curriculy, så bliver vi nødt til at lagre dem, indtil de slettes igen.

 

Ligesom andre apps, så lagrer vi informationer gennem brug af software, som godt kan virke transparent for nogle brugere. Dette kan f.eks. være din IP adresse, geografiske placering og andre generelle informationer om din browser eller din enhed.

 

In-app analytik

Curriculy’s app samler aggregater og anonyme statistikker, såsom procentdelen af brugere, der bruger bestemte features. Disse statistikker bruges til at forbedre vores app og hjælper os med at prioritere hvilke fremtidige udviklingsprocesser, vi skal gøre brug af. Crash-rapporter bliver ligeledes samlet for at forbedre appen.  

 

Hvad informationerne bliver brugt til

De informationer vi samler, bruges til at forbedre vores app, webside og vores kundesupport.

 

Vi deler ikke dine personlige informationer med tredjemand, medmindre det omhandler forbedring af Curriculys funktionalitet.

 

Vi kan dele anonyme, aggregerede statistikker med tredjemand (Google Analytics), såsom:

  • Hvor mange personer, der lytter til bestemte podcasts

 

Vi kan dog udlevere dine oplysninger i forbindelse med: stævninger, retskendelser og andre legale krav; udøvelse af vores juridiske rettigheder eller forsvar mod juridiske krav; at undersøge, forebygge og handle imod ulovlige aktiviteter, såsom svindel, misbrug eller overtrædelse af vores retningslinjer og politikker; og i forbindelse med at beskytte vores rettigheder og ejendom.

 

I fremtiden kan vi dog sælge, købe, joine eller samarbejde med andre virksomheder, hvor der i sådanne transaktioner kan overføres aktiver såsom dine oplysninger.

 

Sikkerhed

Alt ind- og udgående information mellem app, database og web går gennem HTTPS protokol, og adgangskoder bliver krypteret før de er bevaret i databasen (Firebase). Firebase, som bruges til at gemme alt data, er hosted på SSL (Secure Socket Layer), der er en sikkerhedsteknologi brugt til at kryptere forbindelsen mellem server og klient.

 

Adgang til dine informationer

Du kan til hver en tid få adgang til eller ændre dine informationer eller slette din konto fra appen.

 

Online beskyttelse af børns personlige oplysninger

Vi indsamler eller beholder aldrig informationer fra personer, som vi rent faktisk ved er under 15. Vores app og webside er ligeledes ikke struktureret til at tiltrække personer under 15.

 

Dit samtykke

Ved at bruge vores webside og app, giver du samtykke til vores privatlivspolitik.

 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til vores privatlivspolitik, så tryk her eller skriv en mail til info@curriculy.com

 

Ændringer til denne politik

Hvis vi bestemmer os for at ændre vores privatlivspolitik, så vil vi vise ændringerne på denne side. Resumé af vores ændringer indtil videre:

  • Den 15. januar 2018: Første udgivelse

  • Den 1. juli 2018: Anden udgivelse

bottom of page